Gepubliceerd op

10 leuke cadeaus voor onder de 15 euro

10 leukste cadeaus voor onder de 15 euro

Een leuk cadeau hoeft helemaal niet duur te zijn. Kijk maar eens naar de onderstaande lijst met 10 leuke cadeaus onder de 15 euro. Geschikt om als cadeau te geven voor een verjaardag maar natuurlijk ook voor tijdens de aankomende feestdagen. Kun je wel wat inspiratie gebruiken in jouw zoektocht naar een leuk cadeautje? Bekijk dan eens de onderstaande 10 cadeaus voor onder de € 15,00.

De 10 leukste cadeautjes voor minder dan 15 euro

1. Skip-Bo
Skip-Bo is een vermakelijk kaartspel voor het hele gezin. Wie als eerste zijn stapel kaarten in de juiste volgorde kan wegspelen wint!
Skip Bo Kopen

 

2. Point Salad
Point Salad is een leuk kaartspel waarbij je lekkere salades maakt met groenten. Deze vind je natuurlijk op de markt. Kies je kaarten en speel ze uit om jouw salade nog voller te maken.
Point Salad Kopen

 

3. Cahoots
Het spel Cahoots speel je samen én alleen. De opdrachten voer je namelijk zelf uit. Maak stapels kaarten in één kleur of waarde en kroon jezelf tot winnaar.
Cahoots Kopen

 

4. Qwixx
Dobbelen alsof je leven er vanaf hangt, zonder dat je op je beurt hoeft te wachten? Dobbel er op los en kruis zoveel mogelijk cijfers weg op jouw scorebord.
Qwixx Kopen

 

5. Sushi Go
Sushi Go is hét cadeau voor sushi liefhebbers. Geef de kaarten snel door en verzamel de ingrediënten die je nodig hebt. Makirolls of sashimi mét wasabi is nog meer waard. Lekker!
Sushi Go Kopen

 

6. Machi Koro
Jij bent de burgemeester van Machi Koro. Houd inwoners tevreden met werk, winkels en pretparken. Verzamel bouwkaarten om het nu nog lege Machi Koro uit te laten groeien tot een bruisende stad.
Machi Koro Kopen

 

7. De Grote Dalmuti
In dit dobbelspel verander je van een koning naar een dienaar, en andersom. Des te lager jouw rang, des te meer kaarten je moet verzamelen voor De Grote Dalmuti. Maar, ook jij kunt je bekronen tot koning als je de kaarten slim weet uit te spelen.
De Grote Dalmuti Kopen

 

8. Punto
Kun jij als eerste een lijn maken met speelkaarten van één kleur? En weet je de lijn van jouw tegenspeler te blokkeren? Dan ben jij de grote winnaar van dit kleine maar leuke dobbelspel.
Punto Kopen

 

9. Weerwolven & Waaghalzen
Een spannend spel dat zich afspeelt in de 16e eeuw. Ontdek de weerwolven voor het dorp wordt uitgeroeid. Houdt ook jezelf in de gaten. Ben je een waaghals of misschien toch een weerwolf?
Weerwolven & Waaghalzen Kopen

 

10. Keer op Keer Scoreblok level 1 t/m 3
Voor de fanatieke Keer op Keer speler zijn deze scoreblokken voor level 1, 2 en 3 een perfect cadeau beneden de € 15,00. Meer uitdagingen betekent immers nog meer speelplezier. Let op: dit is niet het spel zelf – maar een uitbreiding.
Keer op Keer Scoreblokken Kopen


Welk spel ga jij binnenkort cadeau geven?

Er zijn dus genoeg leuke spel cadeaus die je kunt geven tijdens de komende feestdagen die niet al te duur zijn. Al deze cadeautjes staan garant voor uren speelplezier. Met vrienden, familie of lekker met z’n tweeën. Bestel ze dus snel bij BordspellenXL!