Gepubliceerd op

Cadeautjes voor leerlingen om te geven met Sinterklaas

Cadeautjes voor leerlingen moeten vermakelijk en educatief zijn. Dat maakt ze geschikt om te geven met Sinterklaas of tijdens de kerstperiode. Bijvoorbeeld door basisscholen of sportclubs. Bij BordspellenXL vind je altijd een ruime keuze aan Sinterklaascadeautjes voor leerlingen in elke leeftijdscategorie. We hebben de 8 leukste alvast voor je op een rij gezet.

Magic Snake
Een zeer populair spelletje voor leerlingen vanaf 3 jaar. Draai de magic snake in elke richting en laat je telkens weer verrassen door een nieuwe vorm.
Magic Snake Kopen

Magische Piramide
Deze puzzel is op te lossen door kinderen vanaf 6 jaar. De piramide is voorzien van allerlei kleurtjes. Logisch draaien zorgt ervoor dat elke zijde zijn eigen kleur krijgt. Een uitdagende puzzel waarbij creativiteit en logisch nadenken een vereiste is.
Magische Piramide Kopen

Vingertouw
Met dit kleurrijke touw maken leerlingen vanaf 5 jaar de mooiste figuren. Natuurlijk met de vingers. Het vingertouw zet aan tot creatief nadenken en staat garant voor uren speelplezier.
Vingertouw kopen

Magische Kubus
Dit spel voor kinderen vanaf 4 jaar lijkt op het eerste gezicht eenvoudig. Maar, lukt het om elke zijde van de kubus te voorzien van dezelfde kleur? Draaien maar!
Magische Kubus Kopen

Hersenkraker Doolhof
Deze globe staat bol van de uitdagingen. Leerlingen vanaf 8 jaar worden uitgedaagd om problemen op te lossen. Logisch nadenken helpt ze om de hersenkraker de volgende keer nog sneller te kunnen bedwingen.
Hersenkraker Doolhof Kopen

Breinbreker Brain Games
Brain Games voor leerlingen vanaf 6 jaar is een leuk cadeautje waarbij kinderen worden uitgedaagd om logisch na te denken. Een goede training voor het brein die ook nog eens vermakelijk is.
Breinbreker Brain Games Kopen

Dubbeldekker Bouwpakket
Dit bouwpakket van hout bestaat uit 25 delen en kan gebouwd worden door leerlingen vanaf 6 jaar. Wie bouwt er zo snel mogelijk een mooie dubbeldekker en vliegt er met de eer vandoor?
Dubbeldekker Bouwpakket Kopen

3-in-1 Magische Kubus & Snake
Dit cadeautje voor leerlingen vanaf 4 jaar zorgt voor uren speelplezier. Er kan gedraaid worden aan de kubus en de slang. Puzzel de kleuren zo snel mogelijk naar één zijde en maak de mooiste vormen.
3-in-1 Magische Kubus & Snake Kopen

Sinterklaascadeaus voor basisschoolleerlingen of verenigingen online bestellen

Als school, sportclub of vereniging wil je de feestdagen niet zomaar voorbij laten gaan. Dat geldt voor Sinterklaas, maar natuurlijk ook voor kerstmis. En omdat je elke leerling blij wilt kunnen maken, zijn ook goedkope sinterklaascadeautjes een pré. Door een keuze te maken uit de bovenstaande 8 spellen, vind je altijd een cadeau dat past bij jouw leerlingen.