Gepubliceerd op

De leukste Jan van Haasteren puzzels in de aanbieding

Jan van Haasteren puzzels aanbieding

Puzzelen is nog steeds één van de leukste hobby’s aller tijden. Zeker als je kiest voor Jan van Haasteren puzzels. Deze legpuzzels zijn enorm populair en dat is niet voor niets. Ze zijn voorzien van prachtige komische illustraties, waardoor puzzelen nog leuker wordt.

Ben je ook nog eens op zoek naar Jan van Haasteren puzzels in de aanbieding? Dan ben je bij BordspellenXL aan het goede adres. Om jouw keuze makkelijker te maken, hebben we een aantal van onze aanbiedingen van Jan van Haasteren puzzels voor je uitgelicht.

Formule 1 puzzel van Jan van Haasteren

Het zoeken en aanleggen van puzzelstukjes is een leuk tijdverdrijf voor het hele gezin. Kies je voor een legpuzzel van Jan van Haasteren, dan wordt de komische illustratie stukje bij beetje zichtbaar. Je kunt kiezen voor een legpuzzel met 500 of zelfs 1000 puzzelstukjes.

Voor de Formule 1 fans heeft Jan van Haasteren puzzels tegenwoordig ook een leuke puzzel gemaakt. Deze komische puzzel met 1000 stukjes laat zien hoe een Formule 1 wedstrijd op een hilarische manier van start gaat. Weet jij als eerste de haaienvin te ontdekken? Dan ben je een échte fan van Jan van Haasteren puzzels en mag je deze aanbieding zeker niet missen. Bestel er snel één want op is op.

Jan van Haasteren puzzels met 1000 of 1500 puzzelstukjes

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke legpuzzels waar je een keuze uit kunt maken. Kies bijvoorbeeld voor de Jan van Haasteren 1000 puzzel Het Park, de Boerderij of Op zoek naar de schat. Ben je een fervent puzzelaar en wil je langer kunnen genieten van een mooie legpuzzel? Kies dan voor een Jan van Haasteren puzzel met 1500 stukjes. Ook deze puzzels bestel je voordelig en snel bij BordspellenXL.

Bouwplaats

In de Bouwplaats puzzel wordt je langzaam maar zeker getuige van een flinke verbouwing in een woonwijk. En zoals je dat met een gerust hart kunt overlaten aan Jan van Haasteren, valt er weer voldoende te ontdekken en lachen. Dat geldt natuurlijk ook voor Highland Games, een van Haasteren puzzel met 1500 stukjes voor urenlang speelplezier met de hele familie.

Bij BordspellenXL vind je het hele jaar door puzzels van Jan van Haasteren in de aanbieding.