Veelgestelde Vragen

Wat is de impact van de huidige lockdown op verzendtijden?
Wij proberen er alles aan te doen om ervoor te blijven zorgen dat alle bestellingen die geplaatst zijn voor 16:00, dezelfde dag nog worden verzonden met DHL. Het kan echter voorkomen dat DHL uiteindelijk een lichte vertraging heeft door alle extra pakketen die in deze periode in Nederland worden verzonden. Het kan dus voorkomen dat je bestelling door DHL een dag later geleverd wordt. DHL doet er op dit moment alles aan om ondanks de lockdown, alsnog zeer snel uit te leveren.

Wat zijn de verzendkosten en levertijden?
Onze spellen en puzzels worden via DHL Pakketbezorging naar je adres gestuurd. De kosten hiervan bedragen €3,95 incl. BTW. Als je op werkdagen voor 16:00 besteld, wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden.

Hoe zit het met retourneren?
Ben je niet helemaal tevreden met je spel of puzzel? Dan kan je het binnen 14 dagen na ontvangst nog ons retoursturen. Zorg er wel voor dat de doos van het spel en alle inhoud nog intact is en er verder geen gebruikssporen aanwezig zijn. Retourkosten zijn voor eigen rekening. Ons retouradres is: Europalaan 22-24, 3526 KS Utrecht (t.a.v. BordspellenXL). Zodra je retour verwerkt is, ontvang je je geld binnen 2-3 werkdagen terug op je rekening.

Hoe kan ik betalen?
Wij bieden de meest gangbare betaalmethodes aan waardoor je altijd je bestelling eenvoudig kunt afrekenen. Je kunt hierbij met de volgende betaalmethoden bij ons afrekenen:

  • iDEAL
  • Creditcard (Visa, Mastercard, AMEX)
  • Klarna (betaal later)

Door middel van Klarna kun je ervoor kiezen om zowel via bankafschrijving/acceptgiro te betalen als achteraf (nadat je het spel of puzzel hebt ontvangen). In beide gevallen regelt Klarna de betaling en zullen ze je ook benaderen met de vervolginstructies (via mail of sms). Met vragen over Klarna kun je altijd bij klantenservice van Klarna terecht.

Zijn de scherpe prijzen bij BordspellenXL inclusief BTW?
Ja, al onze prijzen worden inclusief BTW weergegeven op onze site. Wij hebben goede afspraken met onze leveranciers waardoor we scherpe prijzen kunnen aanbieden voor veel van onze spellen en puzzels.

Hoe gaat BordspellenXL om met mijn gegevens?
Je privacy waarborgen is voor ons uiteraard zeer belangrijk. Lees dan ook alles over hoe wij omgaan met je gegevens en privacy in onze algemene privacyverklaring.

Heb je een klacht over BordspellenXL?
Natuurlijk horen we die eerst graag zelf zodat we je klacht op een gepaste manier kunnen oplossen. Ben je vervolgens nog steeds niet tevreden met onze afhandeling? Dan kun je altijd je klacht melden bij de geschillencommissie van Webshop Keurmerk.